Dit is een voorbeeldpagina. Het is anders dan een blog bericht omdat het op één plek blijft en tevoorschijn komt in je site navigatie (in de meeste thema’s). De meeste mensen starten met een Over pagina dat hen voorstelt aan potentiële site bezoekers. Het zou iets als dit kunnen zeggen:

 

Hoi daar! Ik ben een fietskoerier in het dagelijks leven en een beginnende acteur in de avonduren, en dit is mijn site. Ik leef in Los Angeles, heb een leuke hond genaamd Jack en ik hou van piña coladas. (En overvallen worden door de regen.)

 

…of zoiets als dit:

 

De XYZ Doohickey Company is opgericht in 1971 en heeft sindsdien kwalitatieve doohickeys aan het publiek geleverd. Gevestigd in Gotham City, heeft XYZ meer dan 2000 mensen in dienst en doet allerlei fantastische dingen voor de community in Gotham.

 

Als nieuwe WordPress gebruiker kan je naar je dashboard gaan om deze pagina te verwijderen en nieuwe pagina’s toe te voegen voor je inhoud. Veel plezier!

  En heir komt ook en partij tekst

  En heir komt ook en partij tekst

  En heir komt ook en partij tekst

  En heir komt ook en partij tekst

  Vacatures

  Beginnend assistent accountant

  Ben jij bezig met de Hbo-opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie en schuilt er een potentieel AA-accountant in jou? Wellicht is de functie beginnend assistent accountant iets voor jou!

  Jouw rol als beginnend assistent accountant
  Als beginnend assistent accountant combineer jij werken en leren en ondersteun jij ervaren accountants. Jouw voornaamste werkzaamheden zijn het samenstellen van jaarrekeningen en het adviseren van MKB-ondernemers. Jij bent direct betrokken bij cliënten en dankzij jouw werkzaamheden verkrijgen cliënten inzicht in de cijfers. Jij bouwt mee aan een geautomatiseerde totaaloplossing voor cliënten en zorgt ervoor dat de cliënten worden voorzien van relevante managementinformatie. Samen met een team van collega’s doe jij er alles aan om cliënten van de beste inzichten, ondersteuning en adviezen te voorzien. Dit alles in een open en informele sfeer.

   

  Doorgroeien en ontwikkelen naar accountant
  Als starter werk jij graag samen met collega’s en ga jij elke dag weer voor de hoogst haalbare kwaliteit. Er zijn er volop doorgroeimogelijkheden binnen ons kantoor. Als jij enkele jaren ervaring hebt opgedaan als assistent accountant en laat zien dat jij toe bent aan de volgende stap, kun jij doorgroeien en zelf ook startende assistent accountants begeleiden. Jouw uiteindelijke doel is het behalen van de AA-titel en het doorgroeien naar de functie van accountant relatiebeheerder of zelfs manager.

  Wat ga jij doen?
  – Als beginnend assistent accountant voer jij veel verschillende werkzaamheden uit. We hebben een aantal taken kort voor jou op een rij gezet:
  – Inrichten van geautomatiseerde totaaloplossingen.
  – Analyseren van informatie en gerichte adviezen geven.
  – Samenstellen jaarrekeningen.
  – Ondersteunen bij het samenstellen van managementinformatie.
  – Verzorgen van fiscale aangiften.
  – Verzorgen van administraties.
  – Sparren met collega’s en relatiebeheerders over goede adviezen.
  – Cijfers beoordelen.

  Iets voor jou?
  Met de juiste combinatie talent en doorzettingsvermogen ben jij bij ons op de juiste plek. Wie ben je, wat doe je, wat beweegt jou als persoon. Dit ben jij:

  Jij bent nauwkeurig, efficiënt en onafhankelijk in je beoordelingsvermogen.

  Jij beschikt over cijfermatig inzicht.

  Jij hebt ambitie en neemt graag initiatief. Wij horen graag wat beter kan en wij stimuleren deelname aan projecten.

  Met jouw communicatie is niks mis en jij durft een kritische noot te uiten.

  Jij bent cliëntgericht. Jij denkt mee met cliënten en signaleert kansen.

  Jij werkt graag in teamverband.

  Dit kan jij van ons verwachten

  Uitstekende doorgroeimogelijkheden naar accountant relatiebeheerder of zelfs verder.

  Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw ervaring en achtergrond (incl. reiskostenvergoeding).

  Een bijdrage aan de kosten van jouw studie.

  Werken in een laagdrempelige organisatie met een informele sfeer.

  Individueel mentorschap om je te ondersteunen in jouw ontwikkeling.

  28 vakantiedagen.

  Geïnteresseerd?

  Heeft deze vacature jouw interesse gewekt of heb jij vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op. Dit kan middels het (onderstaande/bovenstaande/bijbehorende) formulier. Uiteraard kun jij ons ook altijd bellen.

  Administratief medewerker

  Ben je goed met cijfers en heb je ervaring met boekhouden? Wellicht is dit dan jouw nieuwe uitdaging!

  Jouw rol als beginnend assistent accountant Als beginnend assistent accountant combineer jij werken en leren en ondersteun jij ervaren accountants. Jouw voornaamste werkzaamheden zijn het samenstellen van jaarrekeningen en het adviseren van MKB-ondernemers. Jij bent direct betrokken bij cliënten en dankzij jouw werkzaamheden verkrijgen cliënten inzicht in de cijfers. Jij bouwt mee aan een geautomatiseerde totaaloplossing voor cliënten en zorgt ervoor dat de cliënten worden voorzien van relevante managementinformatie. Samen met een team van collega’s doe jij er alles aan om cliënten van de beste inzichten, ondersteuning en adviezen te voorzien. Dit alles in een open en informele sfeer. Doorgroeien en ontwikkelen naar accountant Als starter werk jij graag samen met collega’s en ga jij elke dag weer voor de hoogst haalbare kwaliteit. Er zijn er volop doorgroeimogelijkheden binnen ons kantoor. Als jij enkele jaren ervaring hebt opgedaan als assistent accountant en laat zien dat jij toe bent aan de volgende stap, kun jij doorgroeien en zelf ook startende assistent accountants begeleiden. Jouw uiteindelijke doel is het behalen van de AA-titel en het doorgroeien naar de functie van accountant relatiebeheerder of zelfs manager. Wat ga jij doen? Als beginnend assistent accountant voer jij veel verschillende werkzaamheden uit. We hebben een aantal taken kort voor jou op een rij gezet: Inrichten van geautomatiseerde totaaloplossingen. Analyseren van informatie en gerichte adviezen geven. Samenstellen jaarrekeningen. Ondersteunen bij het samenstellen van managementinformatie. Verzorgen van fiscale aangiften. Verzorgen van administraties. Sparren met collega’s en relatiebeheerders over goede adviezen. Cijfers beoordelen. Iets voor jou? Met de juiste combinatie talent en doorzettingsvermogen ben jij bij ons op de juiste plek. Wie ben je, wat doe je, wat beweegt jou als persoon. Dit ben jij: Jij bent nauwkeurig, efficiënt en onafhankelijk in je beoordelingsvermogen. Jij beschikt over cijfermatig inzicht. Jij hebt ambitie en neemt graag initiatief. Wij horen graag wat beter kan en wij stimuleren deelname aan projecten. Met jouw communicatie is niks mis en jij durft een kritische noot te uiten. Jij bent cliëntgericht. Jij denkt mee met cliënten en signaleert kansen. Jij werkt graag in teamverband. Dit kan jij van ons verwachten Uitstekende doorgroeimogelijkheden naar accountant relatiebeheerder of zelfs verder. Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw ervaring en achtergrond (incl. reiskostenvergoeding). Een bijdrage aan de kosten van jouw studie. Werken in een laagdrempelige organisatie met een informele sfeer. Individueel mentorschap om je te ondersteunen in jouw ontwikkeling. 28 vakantiedagen. Geïnteresseerd? Heeft deze vacature jouw interesse gewekt of heb jij vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op. Dit kan middels het (onderstaande/bovenstaande/bijbehorende) formulier. Uiteraard kun jij ons ook altijd bellen.

  Uw gegevens zijn veilig. We gebruiken deze gegevens alleen om contact me u te houden en zal niet worden gedeeld met derde partijen.